Wonen

Een cinewall met haard kopen voor in jouw woning

Heel wat mensen kiezen voor een cinewall met haard kopen voor in hun woning. Dat hoeft ook helemaal niet te verbazen. Er kan worden vastgesteld dat mensen door de jaren heen vooral een strakke afwerking zijn gaan prefereren in hun interieur. Dat heeft onder meer als gevolg dat de strijd moet worden aangebonden met onder meer loshangende kabels. Voor dergelijke kabels geldt in de praktijk dat ze al snel een zeer slordig effect realiseren en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Wil jij ook graag je televisie en je haard op een optimale manier kunnen wegwerken in een wand in je woonkamer? Dan is het zeker en  vast interessant om je even te verdiepen in de mogelijkheden die het gebruik van een prachtige cinewall voor in jouw woonkamer met zich meebrengt. 

Wat is een cinewall eigenlijk precies?

Wil je graag een cinewall met haard kopen, maar is het voor jou nog niet helemaal duidelijk hoe deze er nu precies in de praktijk uitziet? Dat is geen enkel probleem. Wanneer je over wenst te gaan tot het kopen of realiseren van een dergelijke wand zal je tot de conclusie komen dat ze bestaat uit twee verschillende onderdelen. Het gaat hierbij dan concreet om:

  1. Het onderdeel waar de televisie in wordt geplaatst;
  2. Het onderdeel waar de sfeerhaard in wordt geïmplementeerd; 

Bovenstaande maakt al duidelijk dat je deze twee voor je salon en woonkamer toch zeer belangrijke elementen zonder probleem in één wand kan integreren. Bovendien is het zo dat je op vlak van sfeerhaard een keuze kan maken tussen twee verschillende opties. Het gaat hierbij dan om elektrische exemplaren evenals om gashaarden. De veronderstelling dat je bij een cinewall dus uitsluitend kan kiezen voor een sfeerhaard die werkt op elektriciteit is dus helemaal niet juist.

Voor welk type haard kies je voor in jouw cinewall?

Niet zelden wordt er gezegd dat het uitsluitend mogelijk is om in een cinewall gebruik te maken van een elektrische haard. Dat is echter helemaal niet correct. Voor in een dergelijke wand heb je dan ook de keuze tussen enerzijds een elektrisch exemplaar en anderzijds een zogenaamde gashaard. Beide mogelijkheden kunnen worden overwogen. Let wel op, ga je een cinewall met gashaard kopen? Dan dien je er rekening mee te houden dat de kosten daarvoor doorgaans een behoorlijk stuk hoger zijn gelegen. De gemiddelde aankoopprijs van een gashaard bedraagt dan ook in de praktijk niet voor niets zo’n 3500 euro. Voor een elektrisch exemplaar zijn de kosten veel beperkter. 

Is een cinewall met haard kopen het overwegen waard of niet?

Een cinewall met haard kopen bij Ambiance Haarden is vandaag de dag ongelofelijk populair. Heel wat mensen prefereren deze optie dan ook ten opzichte van de verschillende alternatieven die op de markt zijn terug te vinden. Ben jij ook een grote fan van de opstelling waarbij je televisie boven de haard kan worden opgehangen? Wil je er bovendien ook honderd procent zeker van kunnen zijn dat je geen slordige kabels ziet hangen? Dan zal je alleen maar tot de vaststelling komen dat een cinewall met haard kopen ook voor in jouw interieur absoluut een zeer interessante keuze kan zijn.